Solidariteit Noord-Zuid

Kwaliteitsvolle hulp aan medemensen in het Zuiden

Solidariteitsprojecten Noord-Zuid van de Zusters van Liefde ondersteunt projecten in het Zuiden door bewustmaking en actie in het Noorden. Geïnspireerd door een christelijke mensvisie en in lijn met de millenniumdoelstellingen, engageert “Solidariteitsprojecten“ zich voor een kwaliteitsvolle hulpverlening voor medemensen in het Zuiden in de domeinen onderwijs, ziekenzorg, welzijn en vorming. Dit binnen het kader van de projecten die door de Zusters van Liefde, waar ook ter wereld, opgestart worden.

Steun ons

Wil jij onze werking graag een financiëel duwtje in de rug geven?

Je vind hieronder de nodige informatie

Je kan kiezen voor een gift zonder of een gift met fiscaal attest. Vermeld in beide gevallen duidelijk voor welk project je een gift doet. 

ZONDER FISCAAL ATTEST

Stort het gewenste bedrag op de rekening van “Solidariteitsprojecten Noord-Zuid ZLJM” (Molenaarsstraat, 26, 9000 Gent)

IBAN: BE24 7360 0145 2438
BIC: KREDBEBB

MET FISCAAL ATTEST

“Stort privé giften van minstens 40 euro op de rekening van “Steunfonds-Solidariteit Noord-Zuid” (Kasteelstraat 14, 9250 Waasmunster) 

IBAN: BE74 7370 2928 0707
BIC: KREDBEBB

Onze projecten

Bekijk hieronder enkele van onze lopende projecten. Of lees het laatste nummer van onze nieuwsbrief. Wil je onze volgende nieuwsbrief direct in je mailbox ontvangen? Stuur dan een mailtje aan zr. An Van Mechelen, anvanmechelen@hotmail.com.

Ondersteuning eenoudergezinnen in Legaspicity (Filippijnen)

Renovatie schoolgebouw in Lahore (Pakistan)

Begeleiding van HIV besmette kinderen in Kigali (Rwanda)