Zustergemeenschap van Maria-ten-Doorn uit Eeklo gaat samen naar de zustergemeenschap Caritas te Melle.

Zustergemeenschap van Maria-ten-Doorn uit Eeklo gaat samen naar de zustergemeenschap Caritas te Melle.

Op 6 december 2021 was het eindelijk zover. Na een maandenlange voorbereiding verhuisden de 7 zusters van de zorggemeenschap Maria-ten-Doorn uit Eeklo naar Melle. De voortdurende aandacht voor onze bejaarde zusters bracht ons op deze weg. In Melle vinden zij een meer aangepaste accomodatie in een groene omgeving, waar alle zorg uitstekend kan georganiseerd worden. Deskundige medewerkers zullen met veel toewijding de nodige ondersteuning bieden aan alle zusters die er wonen. We hopen dat zij er samen nog vele mooie jaren mogen doorbrengen.

Het verlaten gebouw van Maria-Ten-Doorn
Mozaïek van keramische steentjes gemaakt door wijlen zr. Reine-Marie